M200 Pulsklokke
M200 Pulsklokke

Polar
M200 Pulsklokke

SKU: 213212

  • Pulsmåling i håndleddet
  • Integrert GPS, måling av søvntid og kvalitet
  • For personer med løpeglede
  • Utskiftbare reimer
799 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Polar M+E5200 er designet for løpere på alle nivåer og for å finne den virkelige løpegleden. Integrert GPS sørger for måling av fart og distanse, og pulsmåling på håndleddet gjør det enkelt å komme i gang. Bare stram reimen og du er klar! M200 registrerer all aktivitet døgnet rundt, og holder oversikten over steg, forbrente kalorier, søvntid og søvnkvalitet. På denne måten vil brukeren kunne sørge for å være aktiv i hverdagen, i tillegg til å kjenne til sin totale belastning. Smartvarsler gir informasjon om innkommende samtaler, sms og varsler fra sosiale medier, og reimene er utskiftbare.

Polar M200 går hånd i hånd med nettjenesten og mobilappen Polar Flow. Polar Flow gir mulighet til å se aktivitet, trening og søvndetaljer raskt og enkelt via mobilapp, mens nettjenesten tilbyr et dypere innblikk. Polar M200-brukere kan også dra nytte av de personlig tilpassede løpeprogrammene som er tilgjengelig kostnadsfritt i Polar Flow. Ved å velge et event (5K, 10K, halvmaraton eller maraton) vil det skapes en treningsplan som tilpasser seg nåværende kondisjonsnivå, samt fremgangen etter hvert.
Andre unike treningsfunksjoner inkludert er Treningsfordel, som forteller brukeren om effekten av økten, og Running Index som viser fremgangen i løpingen. M200 har også funksjoner av den mer underholdende sorten – for eksempel muligheten til å sammenligne egen tid mot verdensrekorden i maraton, eller se hvilken tid man ville fått på en cooper test med nåværende hastighet.
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto