Radar EV Path Prizm™ Trail - Polished Black
Radar EV Path Prizm™ Trail - Polished Black

Oakley
Radar EV Path Prizm™ Trail - Polished Black

SKU: 174873

  • En av Oakleys mest populære modeller
  • Prizm™ Trail glass
  • High Definition Optics® teknologi
  • 100% UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse
1.799 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Oakley Radar EV Path er en av Oakleys mest populære sportsbriller. Radar EV Path er en meget lett og avansert sportsbrille med utskiftbare glass. Det er en meget behagelig brille som beskytter deg fra solen med en fin passform til ansiktet, uten ramme som går hele veien rundt. Gir god lufting, med små luftehull øverst i glasset, og sitter på plass selv når man blir svett.

Brillene har glass som reflekterer bort gjenskinn samtidig som de forsterker kontraster i vanskelig lys. Glassene gir optimal klarhet, ingen forvrengning og beskytter mot støt. En meget lett og tettsittende solbrille med utskiftbare linser og dypere glass enn de fleste andre briller, noe som gir et svært bredt synsfelt. Brillen sitter godt under alle aktiviteter, og sklir ikke av nesen når du blir svett. 100 % UV-beskyttelse. En svært god sportsbrille uansett idrett.

Radar EV er konstruert med en høy linse som gir god sikt oppover, svært godt egnet for sport som sykling og langrenn hvor man har hodet nedover og blikket fremover. Linsen er buet på undersiden for å unngå at den berører og irriterer kinnet ditt, og er designet for å slippe til luft slik at det ikke føles klamt på ansiktet og brillene ikke dugger.

Prizm™ Trail øker kontrasten i brunt og rødt slik at røtter, stein, partier med sand og andre ujevnheter i terrenget blir lettere synlig. Denne linsen er spesielt utviklet for terrengsykling og terrengløp, men fungerer også godt som en allround linse.
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer