Flight Deck Prizm™ Rose - Matte Black alpinbriller
Flight Deck Prizm™ Rose - Matte Black alpinbriller

OAKLEY
Flight Deck Prizm™ Rose - Matte Black alpinbriller

SKU: 173965

  • Jagerflyverinspirerte slalombriller
  • Prizm™ Rose-glass
  • Gir klarhet, farger og kontraster
  • 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse
  • Kan brukes over vanlige briller
  • Gode i overskyet snøvær og lette solforhold
Flight Deck er avanserte og behagelige goggles fra Oakley, med rammeløs design og store glass som gir bredere synsfelt i alle retninger. Slalombrillene er inspirert av jagerflyveres visir og har ramme av fleksibelt O-Matter®-materiale, som former seg etter ansiktet og passer de fleste hjelmer.

Alpinbrillene er utformet slik at du kan bruke vanlige briller under, uten at dette går utover passformen. Trippelt lag med polar fleece face foam gjør den svært behagelig å ha på, og transporterer også ut fukt.

Brilleglassene er støpt i Oakleys patenterte materiale kalt «Plutonite», den sterkeste og klareste formen for polykarbonat. Prizm™-linsene som er et resultat av tiår med fargeforskning, forsterker farger og kontraster og bekjemper flatt lys for best mulig sikt. Linsen filtrerer ut alt av UVA-, UVB- og UVC-stråling, og antiduggbehandling motvirker dugg.

Prizm™ Rose-glasset er konstruert for overskyet snøvær og lette solforhold. Linsen slipper gjennom 25 - 28 % lys og tilfører økt kontrast slik at ujevnheter i terrenget blir lettere synlig. Rose er blant de mest anvendelige Prizm™-linsene for typiske norske vinterdager.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer